donderdag 28 april 2016

Laatste week van april

Ja, intussen de laatste week van april....
Het gaat vlug, intussen al 10 dagen terug thuis.  Al gewoon, stilaan wel alhoewel de gezellige drukte van met vijf samen en de twee hondjes, helemaal anders is dan met 2 in Breendonk.

Het boek dat ik aan het lezen ben gisterenavond uitgelezen, "Magdalena"
dat kon ik
niet laten liggen in de bib,
En hoe
Maarten 't Hart
zo liefdevol
over zijn moeder schrijft,
zo'n mooi portret
van toch wel
een speciale vrouw
met bizarre trekjes...
.. niet
te
geloven.



Dinsdagmiddag waren m'n maatjes Chris en Sonja hier.  Leuk bijbabbelen en deze keer vooral luisteren naar Chris;  haar zus is begin april overleden en dat doet wat met een 'zus'.   Was toch een gezellige namiddag - dankjewel Jan Sr voor de kook - want het was tegen zeven uur dat ze vertrokken.

Woensdag rustige thuis-dag en eindelijk gestart met het maken van het foto-album voor 2016 van Valentina.  Moest toch even nadenken over het systeem van inbinden.  Ik denk dat het vijf jaar geleden is dat ik een cursus 'boekbinden' heb gevolgd en technieken.... Dat vergeet je wel.  Handig om mijn doos met demo's boven te halen.

Donderdag vandaag.  Voormiddag samen boodschappen doen:  verf halen voor de keuken en verfborstels en zo, verlichting kiezen ook, bbq kopen ook.  We hebben alles met ons goesting gevonden.  Morgen starten met de schilderwerken nu het weer grillig en koud blijft... Momenteel sieren mooie hagelbollen onzen hof!

Deze namiddag kalligraferen, confituur-etiketjes voor de baby-borrel-brunch van a.s.  zondag voor Anna en het foto-album afwerken....

Vanavond naaicafe Femma....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten