donderdag 14 april 2016

Van de 5e in Italie

Vorige week dinsdag, de 5e dus met de auto naar Italie vertrokken. Vier uur in de morgen en regen.  Eens voorbij Brussel ook  in de pikkedonker.... Was niet zo aangenaam...  Nadien altijd maar beter weer, en vanaf Frankrijk nog beter en in Zwitserland volop zon. Ook na 1015 km  zon in Viguzzolo, thuis dus bij onze Janneman en Lina en Valentina.

Een blij  weerzien na 3 maanden en 7 dagen.... Een hele tijd hè.
Uitpakken en bijbabbelen bij een aperitiefje.  Een zaaaaalig gevoel.

Voor Jan al direct overleg en planning voor de klusjes die afgesproken zijn. Ik donderdag al naar  de kapper, wat is Monica een lieve dame - als kind geëmigreerd uit Ethiopie - en nu zwanger van een tweeling.  Ze kijkt uit naar juni voor de bevalling, samen met haar vriendin.

Zaterdagmorgen vertrokken naar de
zee ; onze Janneman had een leuk hotel vastgelegd in Finale Ligure, SAN Pietro Palace.... Super!!  Wat een leuke plaats om te vertoeven.... Ik hou van de zee en de wandeling langs de zee naar Varigotti was smooi, rustig en voor we het wisten waren we 5 km ver.
ZondagVoormiddag naar Verezzi... het leek wel een sprookje met de kleine straatjes op-en-neer, bloemen en bloemen overal.

Na de middag Cervo... Ik viel van de ene verbazing in de andere... Zo mooi, hier noemt men het vaak het zesde ! dorpje van Le Cinque Terre.  Is ook zo.

Hier stop ik.  Volgende dagen meer nieuws uit Italie.
CiAo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten